miercuri, 9 ianuarie 2013

2013 zici? + Seriale

miercuri, 9 ianuarie 2013
Buna tuturor! Incep prin a va spune "La multi ani!" si prin a va ura un an (al 2013-lea...asta ma face si pe mine sa ma simt batrana :| )plin de bucurii si impliniri :D.
Cum ati inceput noul an? Chiar sunt curioasa daca am fost singura care am intrat in noul an cu o dispozitie nu prea buna :-?... Adica faptul ca anul acesta m-am limitat la a petrece revelionul doar cu inca 3 persoane apropiate mie nu m-a deranjat sub nici o forma...dar se putea mai bine. Adica, ce Dumnezeu?! Puteam sa facem ceva mai mult decat sa vedem un film jumate - la al doilea am adormit toti, si inca ce somn... Probabil cel mai prost somn pe care l-am avut vreodata; sa te trezesti de fiecare data cand te rasucesti si sa vezi ca mai esti si dezvelit desi stai la mijloc nu e prea comod :|. Ca sa nu mai spun ca am stat cu picioarele atarnand si am amortit toata, amorteala pe care abia acum o simt la o intensitate groaznica ... In fine, sper sa treaca repede.

In alta ordina de idei, cateva zile si incepe din nou scoala (fuck!) si mama tine neaparat sa-mi aminteasca mereu asta prin "Irina, nu mai faci si tu ceva pentru scoala, sa nu incepi amortita de tot?!". Sper ca se refera la sensul figurat al cuvantului "amortita", pentru ca in sensul propriu nu am cum sa evit asta... But, hey, are you ready for that?! De parca ar fi vreodata cineva pregatit pentru asa ceva !!!


Bun, bun, bun...Sunt sigura ca doar chef sa-mi cititi mie aberatiile nu aveti, dar daca nu le citeste nimeni, macar ma descarc si tot ma simt mai bine :D. 
Sa-mi cer scuze oare pentru acel "fuck!" de mai sus? Nu, mai degraba va spun cum sta treaba :D
In ultima vreme am inceput sa ma uit la cateva seriale noi (la un moment dat parca te mai si saturi de atata paranormal/fantasy) si m-am axat pe un gen pe care il ador pur si simplu: crime ! :) Care sunt serialele la care am inceput sa ma uit? 


  • DEXTER (de aici se trage si limbajul putin exagerat... Debra e de vina :">) e putin cam psihopat el, dar nu ma pot abtine ;)) In cazul in care nu stiti care e povestea serialului, ei bine,  Dexter e un angajat al politiei din Miami si se ocupa cu analizele legate de sange. Astfel, el are acoperirea perfecta pe care orice criminal in serie si-ar dori-o si se foloseste de aceasta pentru a "avea grija" de criminalii care scapa din mainile politiei. Cum "are grija" de acestia? Aflati din serial :D (trailerul nu e chiar oficial dar surpinde destul de bine ce trebuie)
  • WHITE COLLAR. Ador serialul asta pur si simplu. Pe scurt, Neal Caffrey era un escroc pana l-a prins Peter si in schimbul unor informatii importante legate de cazul la care lucreaza Peter (apropo, lucreaza pentru FBI :X) reuseste sa scape de inchisoare. Reuseste in scurt timp sa faca parte din echipa FBI pe post de consultant si sa rezolve tot mai multe cazuri. Nu ezita insa sa se ocupe si de treburile lui care nu sunt tocmai legale, dar de care scapa cu ajutorul lui Peter si al vechiului sau prieten Mozzie. (Imi cer scuze dar chiar nu ma pot abtine sa nu spun ca Matt Bomer is totaly HOT :">, din cauza lui am facut o pasiune -nebuna- pentru barbatii in costum :X 8->)
  • THE MENTALIST. E amuzant; Patrik Jane lucreaza la CBI (California Bureau of Investigation) in calitate de consultant (da, ca si Neal Caffrey doar ca nu din acelasi motiv) si are o abilitate de care CBI are nevoie de cele mai multe ori. Reuseste pur si simplu sa intuiasca adevarata poveste din spatele unor crime, majoritatea cazurilor fiind rezolvate doar datorita lui. A-i crede ca are puteri paranormale, dar nu ii place sa i se spuna asta si sincer nici eu nu as spune ca are. Dar daca a fi atent la mici detalii, gesturi, semne inseamna a avea puteri paranormale, atunci da, are! :))
  • BEAUTY & THE BEAST (se pune tot la categoria asta? pentru mine, da!) Pe asta cred ca il urmariti deja. In orice caz, mi se pare un serial genial. De ce? Deoarece Cat lucreaza la NYPD; din nou tot felul de cazuri, crime, anchete care trebuie rezolvate... Desi ador si serialul asta, nu ii voi mai face o analiza scurta pentru ca mai bine ii dati o sansa si va uitati la el :D N-o sa regretati!
Ar mai fi cateva seriale pe care le mai prind pe la TV si pe care am de gand sa le vizionez de indata ce ajung "la zi" cu serialele pe care le urmaresc acum, ca de exemplu:
  • CSI:  Miami 
  • CSI:  New York
  • FRINGE

BUUUUUUUUUN, deja m-am lungit prea mult cu postarea aceasta, dar nu stiu cand voi mai avea timp sa postez cate ceva din nou asa ca profit de ocazie si daca tot am adus vorba de serialele pe care le urmaresc, voi spune cate ceva si de cele putin mai ... "la moda" sa zic asa (adica la care se uita atat de multa lume incat se subintelege ca ma uit si eu)
Acestea ar fi:
  • THE VAMPIRE DIARIES (si acum veti spune "bineinteles/logic/era de asteptat") desi Elena ca vampir ma cam scoate din sarite de multe ori...Go ahead, kill me, but that's my opinion!!! /:)
  • GOSSIP GIRL. Desi luasem o pauza si ma blocasem pe la jumatatea sezonului 5, in vacanta aceasta m-am uitat pana la capat si sincer imi pare rau ca s-a terminat. Tocmai cand incepusem sa-i dau din nou de "gust" :|. Ideea e ca imi vor lipsi Blair&Chuck... 
  • PRETTY LITTLE LIARS (din nou veti spune "logic") doar ca in episodul ce tocmai a aparut am observat ca nu imi mai starneste interesul ca inainte... Toata povestea asta cu "Uite criminalul, nu e criminalul" incepe sa ma plictiseasca si...hai sa fim seriosi, cine urmareste 4 eleve atata vreme fara sa ii scape ceva, orice lucru minor care ar putea-o da de gol? OK, in asta sta intriga serialului dar parca e prea de tot. :-?
  • THE LYING GAME. E dragut, Emma e simpatica tare si nu reusesc sa-mi dau seama daca ii sta mai bine cu Ethan sau cu Thayer (bine, cred ca Thayer imi place mai mult :">)
  • TEEN WOLF. Asta chiar imi place. Are o intriga ca lumea, nu bate campii si nu se cramponeaza intr-un anumit punct. Din punctul meu de vedere are tot ce-i trebuie!
  • HART OF DIXIE. N-o fi avand el actiune, vampiri, tampenii, dar e destul de dragut :). E genul de serial lejer, aerisit, care nu te solicita la culme. Are, bineinteles, un triunghi amoros (vad ca tot mai multe seriale au la baza asa ceva) dar e presarat cu destule faze si intamplari amuzante. :)
  • TRUE BLOOD. Da, am facut greseala de a ma apuca de serialul asta (cam pornache el asa....) si m-am tinut de el pana in vara anului trecut. Sincer, urmatorul sezon nu cred ca o sa-l mai vizionez... desi, parca vad ca o sa ma macine curiozitatea si o sa-mi omor cateva ore la vara sa vad ce mai e de capul lui.
-THE SECRET CIRCLE mi-a placut destul de mult, pacat ca nu l-au mai continuat... Era interesant si destul de captivant.
-THE NINE LIVES OF CHLOE KING. Ei bine, dupa asta chiar imi pare rau. Era atat de draguuuuut si amuzant si avea o intriga destul de ok. 
-HELLCATS. Pe asta nu cred ca l-a urmarit prea multa lume, in orice caz, e un alt serial dupa care imi pare rau si care mi-a placut bineinteles :)

Bun, acum chiar am terminat.... Daca ai avut rabdare sa citesti toate aberatiile mele pana acum, ai putea sa-mi mai sugerezi eventual cateva seriale. Dar sa-ti si motivezi sugestiile :) ca sa-mi starnesti interesul.

Acestea fiind spuse, v-am pupat! :*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Even More ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates