vineri, 13 iulie 2012

Day one: Relatia actuala

vineri, 13 iulie 2012
Nu stiu de ce dar consider ca ar fi fost mai bine ca prima provocare sa fie cea despre zodii. De ce? Pai, varsator fiind, conform atator articole despre zodii si realitatii, sunt o fire independenta - lucru pe care il iau in serios de multe ori :)) - ,fapt ce explica intr-o oarecare masura statutul meu "Single".
Ma ingrozeste gandul ca o relatie mi-ar ingradi prea tare libertatea (cu telefoane din ora in ora, crize de gelozie ce pot porni chiar si de la faptul ca nu raspund la telefon, intalniri pentru care ar trebui sa ma pregatesc mult prea mult &co.) Stiiiiiuuu, am o gandire ciudata :)), dar sincer prefer sa accept o relatie cu o persoana care nu face chestiile mentionate mai sus; in care sa ma simt si eu bine si ... sa fiu eu insumi, fara sa raspund, rad, ies sau sa fac/spun orice altceva fortat.
Oricum nu prea imi dau interesul in momentul de fata sa am o relatie, nu plec in cautarea lui Prince Charming in nici un caz :-J; prefer sa mearga totul de la sine.
Facand o paranteza :"> : [ saptamana trecuta am primit o propunere la care mi s-a acordat si un timp de gandire - o saptamana; eu insa nefiind prea interesata (nici de propunere, nici de tip), l-am intrebat "A! Doar atat, doar o saptamana?" :)) ]


In fine, ideea e ca relatia nu e una din principalele prioritati ale mele in momentul de fata; ma multumesc si cu un flirt deocamdata. :"> Oricum, o relatie perfecta o am structurata in minte, ca oricine altcineva...

1 comentarii:

Pufuleț

Foarte tare :)), nici eu nu is genu' : vaaaaaiii, "fata" nu esti intr-o relatie" ? :))
Te tuc

Trimiteți un comentariu

 
Even More ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates