sâmbătă, 14 iulie 2012

Day two: 10 ani mai tarziu

sâmbătă, 14 iulie 2012
Peste 10 ani ... voi avea 28, deci facultatea va fi terminata de mult. Nu prea imi place sa imi fac planuri de viitor, ci sa las totul sa decurga de la sine. Dar daca tot este o provocare... ma vad lucrand ceea ce imi place, eventual la un birou intr-o firma, cu o relatie stabila (asta implica gasirea unei persoane care sa ... "indeplineasca" cerintele din provocarea anterioara:)) ), alaturi de prietenele mele cele mai bune :X, inconjurata de oameni de calitate - desi nu vor fi in totalitate - si bucurandu-ma inca de viata (petreceri, drumetii, excursii, etc).
Repet, astfel ma vad; viitorul oricum este imprevizibil si depinde doar de deciziile si hotararile pe care le luam. Sunt de parere ca fiecare isi face singur viitorul. De exemplu, daca stai cu ochii pe pereti 6 ore timp de 2-3-4-5 ani la scoala sau la facultate, nu te poti astepta la un viitor stralucit si plin de tot ceea ce-ti doresti, nici n-ai simti ca ai dreptul sa visezi la asa ceva... in fine, asta doar daca parintii nu au conturi in n-spe banci din n-spe state. Daca esti in extrema opusa, si pe timpul scolii/facultatii nu stai doar de decor in clasa, si acorzi atentie lucrurilor care te intereseaza mai mult, iti poti permite sa visezi sa devii ceea ce vrei, doarece stii ca faci tot ce-ti sta in putere sa iti atingi idealul.
Si satisfactie e de 100 de ori mai mare cand reusesti asta pe cont propriu, fara sa te rogi de altii sa te finanteze/ajute, fara sa te impinga cineva de la spate sau fara sa depinzi in permanenta de cineva.

Da, deci concluzia este aceea ca ...  daca totul merge asa cum a mers pana acum (desi mereu e loc de mai bine), va fi super :X!
What about your future? :)

1 comentarii:

Pufuleț

Sunt de acord cu tine, viitorul noi ni-l facem.
Si nici eu nu is ”planuitoare” :))

Trimiteți un comentariu

 
Even More ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates