luni, 2 iulie 2012

Movies to talk about |4

luni, 2 iulie 2012
Bun, parca prea am luat in serios chestia cu filmele (adica toate au fost pana acum fara prea mult umor). Dar nu si de aceasta data!!!:> Comedia pe care am vazut-o ultima oara a fost ....geniala :))

Titlul: Just go with it
Regia: Dennis Dugan
Anul aparitiei: 2011
Descrierea:
În filmul Nevastă de împrumut, pentru a ascunde o minciună nesăbuită, un chirurg plastic, care-i face curte unei profesoare, cu mult mai tinere, o roagă pe asistenta sa, extrem de loială, să joace rolul nevestei de care chipurile intenţiona sa divorţeze. Din cauza acestei minciuni, trebuie să intre în joc şi copiii asistentei, iar pe toţi îi aşteaptă un week-end în Hawai care până la urmă le va schimba viaţa.
Din punctul meu de vedere: e geniala!!! Am ras toate acele 117 minute, ceea ce e ceva - greu mai dau peste o comedie de genul asta - fata de altele. Inca din primele minute apare "comicul de imagine" daca mi-e permis sa spun, data de figura lui Danny (Adam Sandler). El afla in ziua nuntii ca sotia are un amant si ca ii este rusine si sa se culce cu el din cauza felului in care arata. Anuleaza nunta, isi continua viata insa nu renunta nici o clipa la verigheta deoarece datorita ei (si unei povesti ...sensibile si inventate) atrage orice femeie vrea. Pana cand intalneste o tanara pe care chiar o place si cu care, desi incearca sa fie sincer, se afunda in niste minciuni continue. Aflandu-se in aceasta situatie, ii cere ajutorul asistentei lui de la cabinetul medical (care este si singura fata de care nu are nici un secret) pentru a iesi din incurcatura. Katherine (Jennifer Aniston) accepta, dar, in loc sa-l scoata din probleme, mai tare il afunda. Tot mintind si mintind amandoi, sunt nevoiti sa atraga in joc si copiii lui Katherine si cel mai bun prieten al lui Danny. Merg cu totii intr-o excursie in Hawaii (datorita modului in care il saboteaza piticul care voia "sa inoate in Hawaii cu delfinii" desi nu stia sa inoate), iar acolo lucrurile iau o intorsatura genial de comica!
Filmul e, cu siguranta, un Must See! Trust me!;)
Ce nota i-as da? 5+/5 Nota maxima, evident!
(Nu m-am putut abtine, scena asta e prea amuzanta sa nu v-o arat) :)):))

1 comentarii:

Pufuleț

Cred ca ma voi uita si eu la filmul asta :))

Trimiteți un comentariu

 
Even More ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates