joi, 19 iulie 2012

Day seven: Varsator!

joi, 19 iulie 2012
Nici ca ma vedeam intr-o alta zodie decat in asta :X. Fara sa ma mai lungesc, trec direct la cateva chestii gasite pe net despre Varsatori, chestii care mi se potrivesc ca o manusa B-)



Pregateste-te pentru abordari neasteptate si neconventionale. Este un foarte mare sarcastic, are idei fixe in ceea ce priveste libertatea, este nonsalant cu rabufniri de paranoia. Evita traditionalul, tot ce este plictisitor.


O slabiciune poate fi, cateodata, directitudinea, nu se dau inlaturi de a spune lucrurilor pe nume, de a spune ce crede si de a blama, chiar daca sunt putin duri. B-)




Se supara daca...

• cineva incearca sa-si impuna in fata lui punctul de vedere
Desi le plac discutiile in contradictoriu, ei trebuie sa aiba ultimul cuvant...
• nu te extaziezi de ideile lui originale si, bineinteles, geniale...

Fa-o totusi, macar de complezenta, si-ti va fi prieten pe viata!
• cineva incearca sa-i ingradeasca libertatea
• nu-i bagi in seama outfit-urile originale si very cool
Mare greseala – ai idee cat i-a luat pana si-a compus outfit-ul? Cate haine a schimbat si cate judecati de valoare a facut?
• te legi de planurile lui de viitor

Cea mai mare greseala in fata unui Varsator e sa sustii ca nu va fi in stare niciodata sa ajunga acolo unde isi doreste.





Varsator

Este o fiinta a viitorului care traieste in prezent ca si cum acesta ar fi trecutul. De-asta ne saluta ca si cum am fi prototipuri preistorice:
- Buna, Jurasicule. Cum iti duci existenta primitiva? (:)):))buna asta!)
Le place sa surprinda cu jocuri de cuvinte si glume:
- Aseara, cand nu erai langa mine, imi lipseai. Acum imi prisosesti.
Nu te ingrijora, sunt doar incercarile lor de a parea originali.
Au cate o idee pe secunda; singurul inconvenient este ca atunci cand urmeaza sa o puna in aplicare, le vine alta, si alta, si alta. Dar, pana la urma, un Varsator se misca mai putin decat un arbitru de tenis. Ca acest nativ al zodiei care spunea:
- Mi s-au intamplat atatea lucruri de dimineata... ca nu numai ca nu am avut timp sa ma ocup de ele, dar mai sunt si epuizat...


Independenta este o virtute, insa problemele apar atunci cand intreaga ta existenta graviteaza in jurul ideii de a nu depinde de nimeni si nimic. Varsatorii pun prea mult accentul pe independenta, ajungand sa creada ca le este mai bine singuri, lucru ce ii impiedica sa aiba o relatie sanatoasa. Varsatorii evita sa se implice intr-o relatie, de teama ca independenta lor va fi compromisa. Daca reusesc, totusi, sa treaca peste teama initiala, vor avea constant o aversiune catre ideea de angajament, de casatorie, asociind constant acest lucru cu dependenta, fie ea emotionala, financiara sau de alta natura. (mda... ca tot spuneam ca nu suport sa depind de nimeni sub nici o forma)

Luna in Varsator – Esti o fire independenta si neconventionala si esti atras de tot ce tine de intelectual, de social, de neobisnuit. Ai idealuri inalte, chiar daca uneori nerealizabile. Esti o persoana spontana si te mobilizezi imediat pentru a sprijini marile cauze. Reactiile tale emotionale ii vor uimi de multe ori pe ceilalti, inclusiv pe tine. Esti un fin observator al naturii umane si iti place sa ii studiezi pe cei din jurul tau. Iubesti libertatea si consideri ca fiecare persoana are dreptul la alegeri. Iti place sa traiesti divers, intr-un mod extravagant si excentric uneori. Rareori spui nu” experientelor noi. Involuntar, ai tendinta de a face lucrurile intr-un alt mod decat ceilalti. Ai capacitatea de a vedea dincolo de suprafata si poti “citi” oamenii cu usurinta. Ti se reproseaza fie ca te implici prea mult emotional, fie ca esti prea detasat. Empatizezi cu cei din jurul tau si mai ales cu acele persoane pe care le simpatizezi. Esti un filantrop si te zbati pentru a schimba in bine viata celor din jurul tau. Oferi ajutor, dar nu iti place sa il ceri. (tot aliniatul asta... e adevarul pur!)



Prietenia pare sǎ fi fost inventatǎ de un Vǎrsǎtor sau pentru Vǎrsǎtori. În orice caz, ești poate cel mai bun prieten din câti pot exista, dacǎ e sǎ ne referim la zodii. Tu trǎiesti prin prieteni, pentru prieteni. Nu concepi viata altfel.

Se întelege cǎ nu ai nici cea mai micǎ problemǎ sǎ socializezi, sǎ comunici, sǎ-ti faci mereu prieteni noi. Gǎsesti mereu subiecte de discutie interesante, pari sǎ ai rǎspunsuri la toate, stii sǎ aduci conversatia în zona ta de confort si cunoastere.
Ai prieteni foarte multi, pentru cǎ asa te simti cel mai bine. Iar dacǎ nu îi ai, sau pierzi vreun prieten, te întristezi foarte tare.
Aventura este de asemenea dragostea vietii tale, asa cǎ îti vei îmbia mereu prietenii la experiente tumultuoase, poznase, inedite, creative. Astfel, nu prea lasi loc de plictisealǎ sau de rutinǎ.




Rareori incerci sa faci ceva la care stii ca nu te pricepi.

Motto-ul tau: Informatia inseamna Putere.
Atat de independent.
Imprevizibil total.
Fascinat de tot ce il inconjoara.
Dornic sa salveze lumea.
Nu ii pasa ceea ce cred ceilalti.
Pastreaza optiunile deschise.
Un nonconformist notoriu.
Individualist in alegerile pe care le faci.
Iti plac delicatesele neobisnuite.
Open mind: Lumea necunoscutului trebuie intotdeauna respectata.



Da... Deci tineti minte ca in "Day one" va ziceam ca provocarea cu zodia ar trebui sa fie prima... Acum cred ca ati inteles de ce:))
Nu ma mai lungesc (deja e prea lunga postarea) dar consider ca deja s-a spus totul! :D

La voi se potrivesc caracteristicile zodiei cu personalitatea voastra? :)
Pupicuri! :*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Even More ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates